LETO 2019

Leto je počelo... Naporno ste radili i učili cele godine zaslužili ste pravi odmor... Za vas smo spremili najpoznatija ostrva Grčke (Krf, Tasos, Zakintos, Skiatos, Evia, Lefkada), kao i najpopularnije destinacije kontinetalne Grčke (Dionisos, Polihrono, Pefkohori, Hanioti, Paralia, Olympic beach, Platamon, Nei Pori, Nea Vrasna, Stavros, Neos Marmaras, Parga, Sivota, Kalitea,  Leptokaria, Vrahos, Kokino Nero, Velika, Longos).

Leto_2018_baner_uskoro

Naravno pored Grčke, za Vas smo izdvojili i Tursku (Kušadasi), Bugarsku (Sunčev breg, Nesebar), Makedoniju (Ohrid), Crnu Goru (Kotor i Budva) i naravno Srbiju (Zlatibor).

Svi programi su dotirani i organizuju se pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Iskoristite vaše pravo da Vam dotiramo odmor...

Više informacija na telefone 011/2688-994 i 011/2681-724, kao i na http://www.zpubeograd.com/strane/leto-2018-destinacije

 

Podsećamo Vas da i u toku leta možete  da se odmarate u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.517 dinara ( 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera + BTO ).  Ovog leta i samofinansirajući student mogu  da koriste studentska odmarališta po povoljnoj ceni od 11.340 dinara ( 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera + BTO ).   Više informacija o redovnim smenama na www.zpu.rs/konkursi

 

-->