Poseta ginekologu

U modernom i savremenom društvu kao što jeste ovo u kojem i mi živimo, redovne posete ginekologu se podrazumevaju, baš kao i posete zubaru. Ginekolog je lekar kao i svaki drugi i polni organi su jednako bitni kao i svi ostali u našem organizmu. Stoga ne postoji razlog za odlaganje ginekološkog pregleda. Time što ćete posetiti svog doktora jednom godišnje učinićete mnogo u zaštiti kako svoga zdravlja, tako i zdravlja vašeg ili vaših partnera. S doktorom morate razgovarati iskreno i otvoreno, bez stida jer će se samo tako dobiti kompletan uvid u vaše zdravlje, intimni život itd.

Ginekolog

Na Odeljenju za zdravstvenu zaštitu žena Studentske poliklinike možete obaviti sve potrebne preglede i testove, a kako sami ističu, najčešći razlozi zbog kojih studentkinje dolaze su: pojačan vaginalni sekret, izostanak menstruacije, bolovi, krvavljenja, neuredne menstruacije, kontracepcija...Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Beograd

Odeljenje za zdravstvenu zaštitu žena

Ulica Krunska 57, II sprat i Ambulanta Novi Beograd

(Studentski grad, I blok).

Preporuka zaposlenih u odeljenju:

“Devojke, ako prilikom sistematskog pregleda niste bili kod naših ginekologa, učinite to ipak “jednog dana” u Odeljenju za zdravstvenu zaštitu žena, jer ovde možete dobiti veoma  korisne savete o reproduktivnom zdravlju, intimnoj higijeni, mesečnom ciklusu, zaštiti od neželjene trudnoće (kontracepciji) ...”

-->