Venecija - Verona - 5 dana / 2 noćenja - Nova godina 2018 Cena: 69 €

Venecija je jedinstven grad neuporediv sa bilo kojim drugim, čija stvarnost nadmašuje maštu i najvećeg zanesenjaka, bogata zlatom, a još bogatija slavom. Ovako su o Veneciji govorili Petrarka, Gete, Dikens… Venecija danas izgleda kao u doba svog najvećeg procvata, ispresecana sa oko 150 kanala, preko kojih se prostiru preko 400 mostova. Podignuta na 118 malih ostrva, na milionima sada već okamenjenih balvana vekovima prkosi moru, poziva Vas da uživate u šetnji njenim uskim ulicama ili u nezaboravnoj vožnji gondolom po kanalima uz romantičnu pesmu gondolijera… O sole mio…

Program putovanja:                                                                  

1. DAN 30.12.2017. - BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda (parking preko puta sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 19:00 h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. DAN 31.12.2017. TRST-PALMANOVA-LIDO DI JESOLO  -VENECIJA (fakultativno)

Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni polazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2018 GODINE. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel.Noćenje.

3. DAN 01.01.2018. LIDO DI JESOLO - PADOVA - VERONA - LIDO DI JESOLO  (fakultativno)

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar "Arena", Trg Bra, Julijina kuća... U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo / Brugneru - Conegliano. Noćenje.

4. DAN 02.01.2018. LIDO DI JESOLO  - VENECIJA(fakultativno) ... BEOGRAD 

Doručak, posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom do mesta Punta Sabbioni, vožnja brodom - vaporetom do Trga Sv. Marka u Veneciji. Razgledanje Venecije uz pratnju vodiča: Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu... Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora...

5. DAN 03.01.2018. BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutranjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi :                                                               

Polazak

30.12.

 

          30.12.

Hotel ***                            ND

                                      1/2, 1/2+1

first minute

69€

redovna cena

89€

Legenda: ND - noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

Aranžman  obuhvata:

Ø   prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Ø   smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu ili okolini, usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)

Ø   usluge turističkog pratioca

Ø   rezervaciju i agencijske usluge

 

Aranžman ne obuhvata:

Ø   fakultativne izlete

Ø   individualne i ekstra troškove

Ø   obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje

Ø   doplata za 1/1 sobu: +40 % na cenu aranžmana (na upit)

 

 

Način plaćanja:

Ø   ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

Ø   40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

Ø   čekovima građana na 3 mesečne rate

 

Cene fakultativnih izleta:

Ø  turistički brod na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni31.12.2017.  - 20€

Ø  turistički brod na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni 02.01.2018. - 15 €

Ø  izlet do Verone i Padove- 25€ 

Øminimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

 

 

Opis smeštaja(smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

Hotel *** - hotel se nalazi u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili okolini

Mogući hoteli:

HOTEL COLORADO 3*http://www.coloradojesolo.com/

Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

Hotel CA BRUGNERA 4* - Brugnera, oblast Brugnera Via Villa Varda, 4 - 33070 Brugnera, Italijahttp://www.cabrugnera.com/

Hotel se nalazi u mirnoj oblasti na granici oblasti Veneto i Friuli. Hotel je udaljen oko 75 km od luke Punto Sabioni. Sve sobe poseduju toalet (T/WC), TV, klima uredjaj radio i mini-bar.Hotel u svom sastavu ima jos i recepciju, bar, 2 bazena, restoran, parking.Dorucak se sluzi na bazi svedskog stola.

Park Hotel Villa Fiorita Monastier 4* - Monastier, Treviso

Giovanni XXIII 1, 31050 Monastier di Treviso, Italija

http://www.parkhotelvillafiorita.it/en/

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.