Milano - 5 dana / 2 noćenja - Nova godina 2019 Cena: 99 €

Milano je grad svetske slave, manekenki i modela, kao i velikih brendova… Udaljen je od Beograda oko 1000km i predstavlja drugi po veličini grad u Italiji sa populacijom od oko 4 miliona stanovnika. Poznat je po čuvenoj Katedrali, prestižnoj zgradi Opere – Milanskoj Skali i Crkvi Santa Maria Gracia gde se nalazi Leonardova ”Tajna Večera”.

Program putovanja:     Za polazak 02.01.2019. je isti program putovanja                                                                    

Dan 1. 29.12.2018. BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA

Polazak autobusom iz Beograda (parking preko puta sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" - bivši 25.Maj na Dorćolu) u 16:00 h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora...

Dan 2. 30.12.2018.MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Noćenje.

Dan 3. 31.12.2018.MILANO-ĐENOVA –OUTLET SERRAVALE(fakultativno)- MILANO

Doručak.Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove  i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara -outlet Serravalle. Povratak u Milano u večernjim časovima. Individualan odlazak na DOČEK NOVE 2019 GODINEIndividualan povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4. 01.01.2019. MILANO-JEZERO KOMO (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezeraKomo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. U ranim popodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

Dan 5. 02.01.2019. BEOGRAD 

Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim satima. Kraj usluga.

 

 Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

Polazak

 

29.12.

02.01.2019.

 

Hotel ***/****            ND

                                1/2, 1/2+1

first minute

99 €

 

70 €

Legenda:  ND – noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

Aranžman  obuhvata:

Øprevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Øsmeštaj u Milanu u hotelu ***/**** na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)

Øobilazak Milana prema programu

Øusluge pratioca grupe i vodiča

Ørezervaciju i agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:

Øfakultativne izlete

Øobavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu, koja se plaća na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 €, za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi

Øindividualne i extra hotelske troškove

Øulaznice za posete lokalitetima

Økonzumacija jela i pića u  restoranima

Øobavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (1€ dnevno)

Ødoplata za 1/1 sobu je + 40  na cenu aranžmana

 

Način plaćanja:

Øukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

Ø40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

Øčekovima građana na 3 mesečne rate

 

Cene fakultativnih izleta:

ØIzlet na jezero Komo – cena 20€

ØĐenova i outlet Seravalle - cena 35€

ØVožnja brodom po jezeru Komo - 15€

Øminimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

 

Opis hotela (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

HOTEL REX 3*, http://www.hotelrexmilano.it/en

Hotel Rex je smešten u tihom delu Milana, na 10 minuta hoda od stanice metroa Korveto (Corvetto). Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Ovaj hotel je odlično povezan linijama gradskog prevoza: do Milanske katedrale stići ćete za 6 stanica vožnje metroom, a do trgovačke ulice Montenapoleone za 7 stanica. Stadion San Siro i Kongresni centar Milano udaljeni su 10 km.

 

HOTEL AS LIMBIATE FIERA 3* - https://www.ashotels.it/as-hotel-limbiate-fiera

Hotel sa 4 zvezdice AS Limbiate Fiera se nalazi u Limbiateu, na 10 minuta vožnje od Milana. Nudi restoran, bar u salonu, i moderne sobe sa TV-om sa satelitskim kanalima i besplatnim pristupom bežičnom internetu. Usluga prevoza do železničke stanice Bovisio-Masiago je dostupan na zahtev.

Limbiate Fiera se nalazi između Monce, Koma, Saranoa i Milana. Aerodromi Linate i Malpensa se nalaze na manje od 30 minuta vožnje od objekta.

Sobe imaju drveni nameštaj i mini-bar. Svaka ima privatno kupatilo sa kadom ili hidromasažnim tušem. Slatki doručak na bazi švedskog stola se sastoji od kroasana, kolača i konzerviranog voća.

 

HOTEL SUNFLOWER 4*, http://www.hotelsunflower.it/

Hotel Sunflower Milano nalazi se 2 km od Kongresnog centra Milano u četvrti Portelo i na 15 minuta hoda od Milanskog politehničkog univerziteta.  Hotel je udaljen 750m od železničke stanice Boviza, od koje se može stići do centra grada. Sve sobe imaju klima uređaj, kablovsku TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem.

 

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Ovaj program je rađen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.